Onze dieren

Sociaal Fonds voor Mens en Dier

een realisatie van het BIAAT

HET SOCIAAL FONDS VOOR MENS EN DIER

De dieren die ons pad kruisten

 

Indien je niet meer voor je eigen huisdier kan zorgen betekent dit vaak het einde van een jarenlange vriendschap. Het doet zeer dat zo'n band verloren gaat. Een ander dier kan je eigen dier niet gemakkelijk vervangen. Het gaat niet om zomaar een dier, maar om je eigen partner. Juist daar proberen wij te ondersteunen, ervoor te zorgen dat de band tussen een dierenvriend en zijn huisdier blijft bestaan, ondanks een opname in de kliniek of RVT.

 

Daarom gaan studenten en docenten van het BIAAT zich inzetten om samen met familie en vrienden een bezoekprogramma op te zetten met deze huisdieren.

Indien het dier niet kan opgevangen kan worden door familie of vrienden, durven we zelfs een stapje verder gaan, en zelf voor een gastgezin zorgen.

 

Een project als dit is iets unieks dat onze steun dubbel en dik verdient. Een project van dierenvrienden voor dierenvrienden!

BIAAT

Wens je meer informatie over het Sociaal Projectfonds? Zit je met een vraag? Wil je ons steunen, maar wil je eerst persoonlijke contact? ken je iemand die zijn huisdier dreigt te verliezen? ......

Email ons via - bezoekdier@activiteitenmetdieren.be

 

 

Oost-Vlaanderen

BIAAT - Schoolstraat 11 - 9960 Assenede

Meer informatie BIAAT - www.therapiemetdieren.be

 

Copyright - 2010 - present - all rights reserved - disclaimer

This webiste, created 2010 - is licensed under a creative commons attribution-noncommercial - share alike 3,0 United States License